Over ons

Webloyalty

Webloyalty is in 2007 gestart in het Verenigd Koninkrijk en inmiddels actief in Frankrijk, Spanje, Ierland, Brazilië, Polen, België en Mexico.

Webloyalty is een e-commerce partner en gespecialiseerd in op omzet gebaseerde spaar- en beloningsprogramma’s. Webloyalty ondersteunt grotere e-commerce partners bij het bouwen van sterke en winstgevende relaties met hun klanten. Webloyalty werkt in Europa samen met ruim 200 partners; van grote multinationals, internationale reis- en vrijetijdsmerken tot lokale partners met transactionele websites.

Klanten van Webloyalty-partners worden als lid van het online spaarprogramma beloond en kunnen tevens besparen. De aangesloten partners genereren hiermee een extra inkomstenbron, terugkerende klanten, herhaalaankopen en extra klantwaarde.


Partners

Onze partners zijn bekende A-merken die dagelijks duizenden klanten bedienen vanuit hun webshops.

Wij werken al jaren succesvol samen met gerenommeerde partners in de volgende branches:

Retail

Travel

Leisure

Entertainment

Food

Meer weten over wat Webloyalty voor uw bedrijf en klantrelaties kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Keurmerken

Webloyalty is lid van DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association), een branchevereniging voor dialoogmarketing. In 2015 ontving Webloyalty het Gouden DDMA Privacy waarborg.

DDMA adviseert leden onder andere op het gebied van privacy en wetgeving.

Dankzij dit lidmaatschap is Webloyalty altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en wordt kennis met branchegenoten gedeeld.

Daarnaast is Webloyalty Business Partner van het QShops Keurmerk, een keurmerk voor e-commerce partijen die op een correcte manier zaken doen.

De Business Partners van Qshops keurmerk zijn toeleveranciers in de e-commerce branche. Aangesloten webwinkels kunnen via het netwerk gemakkelijk in contact treden met de Business Partners van Qshops.

Neem contact met ons op

Timothy van der Horst
Country Manager, Netherlands
Telefoon: +31 6 2168 2186
E-mail: Timothy.vanderhorst@webloyalty.nl

LinkedIn
Photo of Tim van der Horst

slide down

Contact